De Alribru-methode

Ik ben al tijden bezig met het energiewerk en tijdens een klantenbezoek destijds kwam toevallig achter hoe ik energie in mijn energieveld kon plaatsen wat onmiddelijk effect heeft op mezelf.

Het was ook nog een energie die ik nog nooit eerder heb gebruikt en ook nog niet kende, maar het werkte tot mijn stomme verbazing. In de weken erna heb ik veel geëxperimenteerd en vele mogelijkheden en technieken ontdekt wat allemaal op een eenvoudige principe gebaseerd was. In principe is dit niet nieuw want alle energie bestaat gewoon in de kosmos en zal zeker elders op een zelfde manier worden gebruikt, als het niet hier op aarde is, dan wel elders in de kosmos.

Energie bestaat uit zoveel dimensies, varianten, sterktes, trillingen, dichtheid, kleur, etc. Alles om je heen is ook energie dus energie is niet te omvatten als iets wat je vast pakt of benoemd. Dat veel healers zich vast klampen aan een energie zoals Reiki en durven te beweren dat de enige healende energie is of de universele levensenergie die zullen nooit begrijpen wat energie echt is. Er zijn zoveel healende energieën en de meesten kennen we nog niet eens. Er zijn veel alchemisten en magiërs onder de hogere gidsen en van de verschillende ordes die zich bezighouden met het energiewerk en nieuwe mogelijkheden ontdekken want het houd niet op. Zo ben ik ook bezig om nieuwe mogelijkheden in het energiewerk te ontdekken en te herontdekken. Ik heb vaker al vanuit de kosmos doorgekregen dat ik ook een alchemist ben en dat ik bezig ben met een ontdekkingsreis hier op aarde. 

Het werk waar ik mee bezig ben is de grenzen opzoeken van het energie en healingswerk en daarover heen gaan. Daarnaast ook de mens doorgronden, hoe zit die in elkaar en hoe je kan dat weer in goed krijgen. Dat is echt een studie op zich. De Alribru-methode is één van mijn creaties wat energiewerk betreft. Ik heb er inmiddels een website gemaakt hierover : www.alribru.nl

 

Met de Alribru-methode is het volgende o.a. mogelijk :


Aarde-healing

Bij deze methode healen we ook de aarde, maar dan voor ons zelf of voor anderen. We merkten dat dit heel persoonlijk is, net alsof de aarde voor iedereen weer andere energie heeft. De aarde draagt de energie die voor jouw bestemd is en zo is dat voor iedereen weer anders. De energie kan je veranderen en zo kan de aarde je niet alleen ondersteunen in genezing, maar ook je beschermen of anders van dienst zijn. De aarde wordt een persoonlijke deel van jezelf en je wordt letterlijk met de aarde verbonden. Heel bijzonder voelt dit en krachtig. Voor mijn gevoel is dit de perfecte aarding die iedereen moet hebben.


Healing programma's

Het is mogelijk om een ziekte met een programma te ondersteunen. Deze energiesoort zorgt voor healing van begin tot eind en omvat alles wat nodig is voor de complete ziekteverloop. Ik heb dit herstel-programma's genoemd en ze werken voor elke specieke klacht of ziekte maar wel weer voor elke soort weer heel specifiek anders. Bij het uitproberen voelen de energieeen krachtiger en voel je dat ze de specifieke klachten behandelen. Daarnaast is het ook mogelijk met je gidsen om de energieeen of programma's op diverse manieren te beinvloeden. We zijn hier nog steeds aan het experimenteren en komen steeds meer mogelijkheden tegen. De laatste ontdekking zijn de Goddelijke programmeringen die bijzonder krachtig zijn omdat ze door God zelf worden gebruikt. Daar kunnen we ook gebruik van maken. Programmeringen zijn eigenlijk een soort spreuken en zijn een reeks van handelingen op energie gebied beschreven als een soort reeks instructies wat er allemaal precies gebeuren. Ze bestaan al heel lang en een groot deel is al lang bekend en zijn onderdeel van de Akasha kronieken. 


Transplantaties toepassen

De methodes van energetisch transplanteren ken ik wel, maar haalde daarin nooit resultaten. Het energetisch transplanteren van organen of lichaamsdelen om zo een krachtigere healing te ondersteunen kost namelijk heel veel energie wil je het succesvol maken. Met een aantal healers haal je zeker resultaten maar als eenling moet je wel heel krachtig in de energie staan. Met de Alribru methode heb je zelf de beschikking over energie uit de kosmos en wordt de transplantatie ondersteund met een oneindige bron van zuivere energie. En het werkt bijzonder goed. Het is eenvoudig en werkt meteen in het energieveld van de ontvanger. Op dit moment heb ik al een aantal transplantaties gedaan en klanten voelen dat er iets speciaals gebeurt. Het is nu op de langere termijn kijken wat de resultaten zijn. Ook hier zouden programmeringen voor moeten bestaan die ik nog bezig ben aan het onderzoeken.

Bindingen en relaties

Het gebruiken, herstellen en healingen van al je energetische bindingen.

 

Bron en energie-objecten maken

Je kan van veel voorwerpen energie objecten maken die de energie uitstralen die jij wilt en ook weer doorgeven. Je kan het gebruiken voor healing of zuivering. 

 

Dieren en planten healen

Je kan de groei van planten positief beinvloeden en ook dieren healen. Het werkt heel snel en prachtig omdat je meteen in het energieveld de juiste energie of programmering kan zetten. Dieren zijn daar heel gevoelig en open voor.

Je kan water van energie voorzien voor orale opname. In de praktijk heb ik al verscheidende dieren mogen helpen.

 

Werken met God

Het healen met God is een bijzonder krachtig onderdeel van de Alribru-methode en ik maak daar ook gebruik van bij Cosmic Healing. Kun je daarmee wonderen verrichten ? Ja en nee, zo werkt het ook niet, maar je kan daar zeker bijzondere resultaten mee behalen. Vooral de Goddelijke programmeringen zijn zo krachtig omdat ze meteen naar de plek gaan waar het nodig is en dat voelen mensen ook, want die plek wordt in één keer heel warm. Je kan ontstekingen en infecties laten behandelen en het gaat verder dan ik bij andere healingen nog niet tegengekomen ben. Dit is verder nog in ontwikkeling omdat ik naar mijn mening nog niet alles heb kunnen ontdekken wat er mogelijk is. In principe is dit deel al zover verder ontwikkeld dat het eigenlijk al een aparte healingsmethode is geworden met diverse mogelijkheden wat geen andere healingsmethode kent. Deze vorm van behandelen is inmiddels opgenomen in de Universal language of Healing techniques.

 

Interdimensionale energieën

Bepaalde hogere spirituele beschavingen van buitenaardse afkomst hebben natuurlijk al het wiel uitgevonden wat er op energiegebied mogelijk is. Daar mogen we ook gebruik van maken. Alleen het benoemen wat je wil is natuurlijk een ontdekkingsreis op energiegebied. Maar het is mogelijk en ik gebruik sommige energieën in de praktijk. Hier is ook duidelijk dat de kosmos niet ophoudt met alleen de aarde en dat energie alle grenzen overstijgt.

 

Kruiden en medicijnen

De energetische werking van kruiden en medicijnen vormen een hele grote bron van mogelijkheden. Als je weet wat een bepaalde kruid, bloem of medicijn doet, dan kan je daarvan de energetische werking gebruiken en dat heeft een hele bijzondere zuivere werking zonder de nodige bijwerkingen. Het vraagt natuurlijk wel de kennis over de werking van de kruiden, bloemen, etc.

 

Mantra's en Yantra's

Mantra's en yantra's zijn muziekvormen en grafische afbeeldingen die allemaal een energietrilling hebben. We kunnen deze ook definiëren naar een energievorm die we dan kunnen gebruiken voor andere momenten. Ook deze energie voelt dan krachtiger en zuiver aan. Er zijn vele mantra's en yantra's die we op deze manier kunnen gebruiken.

Op dit moment heb ik drie levels voor de Alribru-methode ontwikkeld